Сега е в незавидна ситуация – вече не е във властта,

...
Сега е в незавидна ситуация – вече не е във властта,
Коментари Харесай

Нинова се връща на Позитано, където не я чакат с хляб и сол

Сега е в нежелана обстановка – вече не е във властта, връща се на " Позитано ", където не я чакат с самун и сол. В такава обстановка хитрият политик намира изкупителна жертва, върху която да се концентрират отрицателните страсти.

Това мнение изрази в изявление за БНР доцент Петър Чолаков от Института по социология и философия на Българска академия на науките.

Корнелия Нинова прехвърля ядовете от болната глава на хубавичко, пробва се да отклони вниманието на партията от себе си и от проблемите, което тя би трябвало да е отчела като водач на, и ги трансферира върху тези три персони, счита Чолаков по отношение на предстоящото разглеждане на тематиката за членовете на Националния съвет на, които заеха министерски постове.

" Драмата на не може да бъде драма на. Ако до такава степен се сведат нещата, доста тъпо за тази партия ", акцентира социологът.

В интерес на президента Радев е служебният кабинет да се оправи с рецесията и той има тъкмо такава цел – да направи всичко допустимо да извади страната от рецесията, означи той.

" От друга страна не би трябвало да се всява суматоха. Върви някаква такава нишка. Не би трябвало да се стресират хората в допълнение. "

Според него геополитически завой няма да има, само че президентът е дал сигнали " да се стреля във всички направления " – да не се нарушава " дружбата с Брюксел и НАТО ", само че да има и известно стопляне на връзките с Русия.

Много е мъчно да се каже дали общо явяване на изборите сред Политическа партия и Демократична България ще докара до по-голям резултат, " или ще се прострелят в краката ", сподели доцент Чолаков.

Той не чака Политическа партия и Демократична България да дадат предизборна поръчка, че ще се прегърнат с, на този стадий няма да има стопляне на връзките с, но ако след изборите има засилено посланичество на радикални обединения, то тогава могат да се търсят други решения.

Много ще бъде интересна политиката в областта на енергетиката на служебното държавно управление, тъй като има много ползи в тази сфера, уточни още Петър Чолаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР